Zależność wyznaczników tekstury od zastosowanej obróbki cieplnej wybranych warzyw dyniowych

Sławomir Obidziński , A. Blicharz-Kania , A. Starek , B. Ślaska-Grzywna , A. Sagan , D. Andrejko , A. Masłowski , Z. Kobus

Abstract

n/a
Author Sławomir Obidziński (FCEE / DAEEM)
Sławomir Obidziński,,
- Department of Agri-Food Engineering and Environmental Management
, A. Blicharz-Kania
A. Blicharz-Kania,,
-
, A. Starek
A. Starek,,
-
, B. Ślaska-Grzywna
B. Ślaska-Grzywna,,
-
, A. Sagan
A. Sagan,,
-
, D. Andrejko
D. Andrejko,,
-
, A. Masłowski
A. Masłowski,,
-
, Z. Kobus
Z. Kobus,,
-
Pages145-160
Publication size in sheets0.57
Book Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego, 2014, Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego, ISBN 978-83-63761-52-3, 172 p.
Internal identifier000034617
Languagepl polski
Score (nominal)0
ScoreBUT score = 4.0, 10-01-2019, manual
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?