Ocena wybranych właściwości fizykochemicznych mieszanek paszowych z produktów ubocznych z przetwórstwa rolno-spożywczego

Dorota Jóźwiak , Małgorzata Krasowska , Małgorzata Kowczyk-Sadowy , Magdalena Dołżyńska

Abstract

n/a
Autor Dorota Jóźwiak (WBiNoŚ)
Dorota Jóźwiak
- Wydział Budownictwa i Nauki o Środowisku
, Małgorzata Krasowska (WBiNoŚ/KIRiK)
Małgorzata Krasowska
- Katedra Inżynierii Rolno-Spożywczej i Kształtowania Środowiska
, Małgorzata Kowczyk-Sadowy (WBiNoŚ/KIRiK)
Małgorzata Kowczyk-Sadowy
- Katedra Inżynierii Rolno-Spożywczej i Kształtowania Środowiska
, Magdalena Dołżyńska (WBiNoŚ/KIRiK)
Magdalena Dołżyńska
- Katedra Inżynierii Rolno-Spożywczej i Kształtowania Środowiska
Tytuł czasopisma/seriiTechnika Rolnicza Ogrodnicza Leśna, ISSN 1732-1719, (0 pkt)
Rok wydania2019
Nr4
Paginacja21-23
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0,50
Identyfikator wewnętrznyROC 19-20
Językpl polski
Punktacja (całkowita)5
Żródło punktacjijournalList
PunktacjaPunktacja MNiSW = 5.0, 12-02-2020, ArticleFromJournal
Liczba cytowań*
Cytuj
przetwarzanie
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?