Wpływ warunków przechowywania wybranych produktów spożywczych na ich stan higieniczno-sanitarny

Barbara Błachno , Marta Troc

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Barbara Błachno (WBiNoŚ/KCBiB)
Barbara Błachno
- Katedra Chemii, Biologii i Biotechnologii
, Marta Troc (WBiNoŚ)
Marta Troc
- Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska
Paginacja66-66
Książka V Międzynarodowa Studencka Konferencja Naukowa : Inżynieria środowiska - młodym okiem [Dokument elektroniczny], 2016, Oficyna Wydawnicza Politechniki Białostockiej
Identyfikator wewnętrzny000037352
Językpl polski
Punktacja (całkowita)0
PunktacjaPunktacja dydaktyczna PB = 1.0, 11-01-2019, manual
Liczba cytowań*
Cytuj
przetwarzanie
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?